CEREMONITE MARTESORE
BOOK ONLINE
2 ADULTS
0 CHILDREN
Adults
- 2 +
Children
- 0 +
 

CEREMONITE MARTESORE

Limani i Lichnos në detin Jon në Epir, është një vend optimal për ceremoni martesore. Ujërat e qeta me ngjyrë smeraldi, pamja e mrekullueshme e detit, si dhe kodrinat përreth të mbushura me drunjë pishe, bëjnë që një ceremoni martesore e ëndërruar të bëhet realitet. Qiftet që janë në kërkim të resorteve të Plazhit të Pargës për ceremoni martesore do të jenë më shumë se të kënaqur me hotelin Lichnos Beach, sepse ky hotel me 5 yje ka një reputacion të madh në planifikimin dhe organizimin e ngjarjeve martesore dhe është shumë i njohur si Planifikues i mirë i Ceremonive Martesore në Parga! Pako të ndryshme të ofertave për ceremoni martesore janë të disponueshme në këtë hotel unik në qytet, i dizajnuar veçenarisht me një luks dhe kualitet superior.

PAKO TË OFERTAVE PËR CEREMONI MARTESORE NË PARGA

Qiftet që janë në kërkim të resorteve të Plazhit të Pargës për ceremoni martesore dhe që janë të interesuar të kërkojnë ndihmë nga Planifikuesi i Ceremonive, patjetër se duhet ti shikojnë Pakot e Ofertave për Ceremoni Martesore. Hoteli Lichnos Beach është njëri ndër vendet më të njohura për krijimin e memorieve të paharrueshme të ceremonive martesore. Qoftë edhe nëse të sapomartuarit vendosin të qëndrojnë në banesat përdhese luksoze apo qoftë në suitet elegante, stafi i hotelit do të bëjë gjithçka që ti kënaq ata! Oferta speciale gjithëpërfshirëse për qëndrim janë poashtu të disponueshme për familjet dhe shokët në resortin e plazhit për ceremoni martesore në Parga. Nuk thuhet rastësisht se ne jemi një ndër planifikuesit më të mirë të Ceremonive Martesore!

WEDDING REQUEST FORM  REQUEST FOR PROPOSAL


  YesNo


  ADDITIONAL INFORMATION


   
  SHERBIMET
  • 2 Restaurante
  • 1 Bar Plazhi
  • Pishinë e hapur e pafundme
  • Wireless internet i shpejtë pa pagesë si kënaqësi për mysafirët tanë
  • Shtretër dhe ombrella të diellit pa pagesë në plazhë dhe në pishinë
  • Parkimi privat është i mundur aty ku ndodheni (nuk ka nevojë për rezervim)
  • Autobusi i Hotelit – transfere falas për në Parga çdo ditë
  • Arkë falas për sigurinë e depozitave
  • Kafshët shtëpiake lejohen në bazë të kërkesës – pa pagesë shtesë
  • Tretman mjekësor (Në dispozicion sipas kërkesës)
  • Staf që flet shumë gjuhë