BOOK ONLINE
2 ADULTS
0 CHILDREN
Adults
- 2 +
Children
- 0 +
 

DYSHE LUKSOZE

Dhomat Dyshe Luksoze në Ndërtesën pranë Plazhit kanë një mundësi për të pasur qasje direkte në plazhin e mrekullueshëm të Lichnos. Dhomat e shëndritshme kanë një hapësirë shumë komfore në madhësi prej 25.10 metra katrorë si dhe verandë në madhësi prej  8.50 – 11.90 metra katrorë me një pamje të shkëlqyer nga deti.

Ngjyrat e ndezura dhe një mobilim minimal, janë faktorë ideal për një jetë në plazh, ku dhomat ofrojnë të gjitha pajisjet bashkëkohore, duke përfshirë klimatizimin, ngrohje, frigorifer, pajisje për kafe, minibar, TV satelitor me ekran të sheshtë, banjo me dush, rroba banjoje, pantofla, si dhe pajisje tjera të nevojshme për banjo.

Dhomat Dyshe Luksoze mund të akomodojnë deri në tre persona, qoftë tre persona të rritur apo qoftë edhe dy persona të rritur dhe një fëmijë, në një hapësirë të bollshme dhe relaksuese me shtretër të dyfishtë dhe me banjo me hapësirë të madhe.

.

 
PAJISJET E DHOMES
 • Ballkon me pamje nga Deti
 • Linjë direkte telefonike
 • Kanale satelitore
 • Kanale satelitore
 • Arkë sigurie për depozit
 • Klimatizim, nxemje
 • Tavolinë pune
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Banjo private & Dush Kabinë
 • Artikuj falas për toilet, tharëse e flokëve, pantofla
 • Minibar, Frigorifer
 • Wi-Fi falas
 
ESHTE MIRE TE DINI

REGULLAT E DHOMËS

Në çmim përfshihet vakti i mëngjesit dhe të gjitha taksat e aplikueshme.

Pansionet dhe gjysëm pansionet shtesë  mund të porositen dhe rezervohen pasi ta keni zgjedhur dhomën. 

Parapagimi: 30 për qind e shumës totale mund të kërkohet të paguhet menjëherë pasi ta keni rezervuar dhomën.

Për çdo anulim i cili bëhet së paku 21* ditë para datës së aranzhuar, e tërë shuma e depozitit do

t’ju kthehet dhe nuk ekziston ndonjë tarifë dënimi për anulim.

 
Room
UPGRADE
SUIT FAMILJARE