BOOK ONLINE
2 ADULTS
0 CHILDREN
Adults
- 2 +
Children
- 0 +
 

SUITA JUNIOR LICHNOS (ME XHAKUZI TE JASHTEM)

Luksi estetik vie në jetë në këtë suit ultra-të gjerë; një suit elegante. E mobiluar me stil dhe shije të mrekullueshme, kjo suit ju ofron musafirëve një mikëpritje superiore. Arkitektura e saj funksionale, me dy dhoma të cilat janë të ndara në mënyrë estetike, ofrojnë intimitet, hapësirë të mjaftueshme dhe praktike, kështu duke pasur mundësi të akomodojë dy deri tre persona të rritur dhe një fëmijë në hapësirën e përbashkët në madhësi prej 42.50 – 45.30 metra katrorë.

Hapësira jashtë kësaj suite është shumë e bukur, ku posedon mobilje të jashtme dhe ka një pamje të mrekullueshme të detit Jon. Xhakuzi privat që gjendet jashtë suitës në verandë është një vend ideal për t’u relaksuar në çdo kohë gjatë ditës, sipas dëshirës së mysafirëve.

Ju lutemi keni parasysh se këto lloje të suitave janë të vendosura në ndërtesën kryesore pranë pishinës.

 
PAJISJET E DHOMES
 • Ballkon me pamje nga Deti
 • Linjë direkte telefonike
 • Kanale satelitore
 • Kanale satelitore
 • Arkë sigurie për depozit
 • Klimatizim, nxemje
 • Tavolinë pune
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Banjo private & Dush Kabinë
 • Artikuj falas për toilet, tharëse e flokëve, pantofla
 • Minibar, Frigorifer
 • Wi-Fi falas
 
ESHTE MIRE TE DINI

REGULLAT E DHOMËS

Në çmim përfshihet vakti i mëngjesit dhe të gjitha taksat e aplikueshme.

Pansionet dhe gjysëm pansionet shtesë  mund të porositen dhe rezervohen pasi ta keni zgjedhur dhomën. 

Parapagimi: 30 për qind e shumës totale mund të kërkohet të paguhet menjëherë pasi ta keni rezervuar dhomën.

Për çdo anulim i cili bëhet së paku 21* ditë para datës së aranzhuar, e tërë shuma e depozitit do

t’ju kthehet dhe nuk ekziston ndonjë tarifë dënimi për anulim.

 

 
Room
UPGRADE
SUITA PRINCI FAISAL - KSA